EN   UA

logo КАФЕДРА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У МЕНЕДЖМЕНТІ

 Завідувач кафедри, кандидат фізико-математичних наук, доцент Степанюк Олександр Іванович
e-mail: itm@lvet.edu.ua
 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

photo 2024 10 11 00 33 11

10 жовтня відбулася робоча зустріч викладачів факультету економіки та менеджменту, зокрема старшого викладача кафедри інформаційних технологій у менеджменті Галини Дутки, асистента кафедри української та іноземних мов імені Якима Єреми Лілії Мелешко з директором відокремленого структурного підрозділу «Мукачівський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» Юрієм Садварі і викладачем коледжу Наталією Крижанівською.

 

MyCollages 7

Під час зустрічі учасники обговорили питання, які стосуються роботи та навчання студентів споріднених спеціальностей і не тільки. Директор коледжу Юрій Садварі ознайомив із основними напрямами роботи коледжу, розповів про спеціальності економічного та ветеринарного спрямування, поділився своїм досвідом та здобутками і зазначив, що основну увагу у навчанні студентів зосереджено на якісному оволодінні практичними навичками. З цією метою на базі коледжу створено клініку дрібних тварин. Під час ознайомлення з матеріально-технічною базою коледжу було показано музей грошових знаків та техніки, де зібрано монети і банкноти різних країн світу й обчислювальну техніку для рахунку грошей.

MyCollages 4

Ця зустріч була орієнтована як на знайомство, так і на співпрацю між закладами освіти та комунікацію між викладачами, задля обміну досвідом та удосконалення роботи.

Вдячні директорові відокремленого структурного підрозділу «Мукачівський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» Юрієві Садварі, а також Наталії Крижанівській, Камілі Чорі, Вікторії Алмашій за насичене та змістовне спілкування і приділений нам час. Зичимо колегам подальших успіхів на педагогічній ниві та сподіваємося на продовження співпраці й обміну досвідом.

Допис підготували Галина ДУТКА, Лілія МЕЛЕШКО, викладачі

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru