EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Доцент кафедри менеджменту Минів Р.М. пройшов міжнародне підвищення кваліфікації (Вебінар) науково-педагогічних працівників ЗВО на тему: «Використання можливостей хмарних сервісів в онланй навчанні з використанням платформ Zoom та Moodle».

 

 

Програма міжнародного підвищення кваліфікації (вебінару) включала виконання навчального навантаження, що становило 1,5 кредита ЄКТС (45 годин): із них лекційних – 12 год., практичних – 20 год., самостійна робота – 13 годин.
Загальною перевагою для всіх користувачів хмарних технологій є те, що отримати доступ до «хмари» можна не лише з ПК чи ноутбука, але також з нетбука, смартфона, планшета, тому що головною вимогою для доступу є наявність Інтернету, а для роботи програмного забезпечення «хмари» використовуються потужності віддаленого серверу; споживачі використовують програми без їх установки. Варто зазначити, що доступ до хмари можуть мати одночасно тисячі людей, які мають права доступу. При цьому реалізуються певні задачі: отримання оперативної інформації, миттєва комунікація із колегами або студентами (відбувається оптимізація часу навчального процесу), поширення власного досвіду, підвищення кваліфікації, ознайомлення із передовим досвідом викладачів.

 

Роман Минів

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru