EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

01 11

9 листопада гостем на кафедрі менеджменту та доповідачем була доцент Поліського національного університету Кошулько Оксана Павлівна, яка провела онлайн семінар «Міжнародна академічна мобільність учасників освітнього процесу».

Науково-педагогічний колектив кафедри менеджменту зі здобувачами вищої освіти ОП «Менеджмент» з уважністю і захопленням слухали Оксану Павлівну.
Доповідачем було розкрито основні види академічної мобільності в Україні (ступенева мобільність та кредитна мобільність). Поділися досвідом, як діє Європейська кредитна трансферно-накопичувальна система. Було розкрито форми академічної мобільності учасників освітнього процесу, що здобувають освітні ступені молодшого бакалавра, бакалавра, магістра у вітчизняних ЗВО та Міжнародних закладах. Це навчання: за програмами академічної мобільності; мовне стажування; наукове стажування; участь у спільних проєктах; наукове дослідження; підвищення кваліфікації (стажування); участь у сертифікованих програмах, тренінгах, семінаоах, вебінарах тощо. Завдяки програмі «Еразмус +» можна змінити світогляд, здобути нові враження та ідеї. Це також дає можливість на реалізацію власних міжнародних проєктів.
Доповідачка розповіла про свої власні дослідження в Туреччині та вміння втілювати ідеї в життя. Поділилася досвідом досягнення наукових вершин, розвитку в собі наполегливості, лідерських якостей та вміння самовдосконалюватися.

02 11

03 11

Пані Оксана розказала про нормативну документацію щодо регулювання міжнародної академічної мобільності; як знайти діючі проєкти з міжнародної академічної мобільності; як брати участь в міжнародній академічної мобільності.

04 11

05 11

06 11

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru