EN   UA

 КАФЕДРА ВНУТРІШНІХ ХВОРОБ ТВАРИН ТА КЛІНІЧНОЇ ДІАГНОСТИКИ


logoDepartment of internal animal diseases and clinical diagnostics

therapy@lvet.edu.ua, terapiyavet@ukr.net
телефон: (032) 239-26-32, 239-26-33

Слівінська Любов Григорівна
- завідувач кафедри, професор, доктор ветеринарних наук

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Конференція “Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького”
(до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові)

1

Колектив кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики взяв участь у благодійному заході на допомогу ЗСУ в День вишиванки.
Одночасно в актовій залі відбулося відкриття конференції, де з вітальним словом виступив в. о. ректора Іван Парубчак та керівники інших закладів вищої освіти. Про історичні нариси щодо започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові доповів проректор з наукової роботи Олег Федець.

1

З 14.00 розпочалася робота секції №3 “Внутрішні хвороби тварин, фармакологія та токсикологія”, яка проходила в аудиторії кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики. Здобувачі вищої освіти виголосили 24 доповіді з 32, з яких одна англійською мовою онлайн з Республіки Індії (Uday R.).
Усі доповіді підготовані і доповідалися на високому науковому рівні з використанням мультимедійних засобів. Охоплено проблематику всіх видів тварин (корови, коні, свині, кози, коти, собаки) і навіть африканських равликів.
Дружня і доброзичлива атмосфера конференції, живе спілкування допомогли всім доповідачам та учасникам отримати нові знання щодо поширення, діагностики, лікування й профілактики хвороб незаразної етіології. В обговоренні взяли участь професори Любов Слівінська, Василь Влізло, Василь Гунчак.

1

1

1

1

1

1

Дякуємо Збройним Силам України та організаторам за можливість проведення цього заходу.

Допис підготувала Любов СЛІВІНСЬКА, завідувач кафедри, професор

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru