EN   UA

 

logo

 

КАФЕДРА ГЕНЕТИКИ І РОЗВЕДЕННЯ ТВАРИН

 

 

Музика Леся Іванівна, завідувач кафедри генетики і розведення тварин, доцент, кандидат біологічних наук

 

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 1 12

Основним завданням сільського господарства є ефективне, прибуткове та безпечне виробництво продуктів харчування, а також задоволення зростаючих потреб людства у продуктах харчування без активного використання природних ресурсів та шкідливого впливу навколишньому середовищу. У цьому контексті в розвинених європейських країнах останніми роками особливу увагу приділяють сталому тваринництву та благополуччю тварин. Стале тваринництво стає все більш значущим у контексті глобальних викликів, таких як зміна клімату, деградація ґрунтів, зростання населення та збільшення споживання продуктів харчування.

 

2 8

3 8

1 травня 2024 року викладачі кафедри генетики і розведення тварин, зокрема Юрій Кропивка, Петро Боднар та Андрій Жмур, взяли участь у робочій нараді щодо створення електронних освітніх ресурсів у межах проєкту SULAVE (Sustainable Livestock Production and Animal Welfare / Стале тваринництво та добробут тварин – https://sulawe.org/), яка проведена представниками науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти (НМЦ ВФПО).

У зустрічі взяли участь представники чотирьох закладів вищої освіти України, що є учасниками проекту SULAVE, а саме: Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Полтавського державного аграрного університету та Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля.

4 6

5 3

Обговорили терміни, структуру та вимоги щодо створення електронних посібників для трьох модулів (дисциплін), що будуть впроваджуватися в навчальний процес у вищезазначених університетах з наступного навчального року.

Допис підготували Юрій КРОПИВКА і Петро БОДНАР, доценти

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru