EN   UA

logo

 

КАФЕДРА ГЕНЕТИКИ І РОЗВЕДЕННЯ ТВАРИН

  

в.о. завідувача кафедри, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Кропивка Юрій Григорович

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього рівня спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» за освітньою програмою «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
1. «Основи фахової діяльності»
2. «Генетика з біометрією»
3. «Генетичні ресурси тварин»
4. «Розведення сільськогосподарських тварин»
5. «Декоративне тваринництво»

Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього рівня спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» за освітньою програмою «Зоофізіотерапія»
1. «Генетика тварин»
2. «Розведення сільськогосподарських тварин»
3. «Породи та селекція собак»
4. «Породи та селекція котів»
5. «Кінологія»
6. «Особливості розмноження диких та домашніх тварин»
7. «Декоративне тваринництво»

Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього рівня спеціальності 207 – «Водні біоресурси та аквакультура» за освітньою програмою «Водні біоресурси та аквакультура»
1. «Основи тваринництва»

Для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня спеціальності 211 – «Ветеринарна медицина» за освітньою програмою «Ветеринарна медицина»
1. «Ветеринарна генетика»
2. «Розведення тварин»

Для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня спеціальності 211 – «Ветеринарна медицина» за освітньою програмою «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»
1. «Генетика та розведення тварин»

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru