EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

З 11 по 20 травня Університет Східної Англії (Великобританія) у співпраці з Програмою USAID «Нове правосуддя» для студентів-правників проводили Тренінг з питань етики, доброчесності та протидії корупції. Програма тренінгу ґрунтувалася на навчальних модулях, розроблених Управлінням ООН з наркотиків та злочинності в рамках ініціативи «Освіта заради справедливості».


Через велику кількість бажаючих взяти участь у тренінгу, його учасники визначалися випадковим чином за допомогою електронного розіграшу. І двом із шести зареєстрованих здобувачів вищої освіти нашого університету пощастило – Христина Дідик та Максим Ладига стали учасниками цього тренінгу.
Навчання проводилося в інтерактивному онлайн-режимі у вигляді лекцій та семінарських занять в невеликих групах. Учасники від нашого університету були розподілені у групу № 2, викладачем якої стала Наталія Гуторова, доктор юридичних наук, професор права Полтавського юридичного інституту Національного юридичного Університету імені Ярослава Мудрого.
Під час лекцій обговорювалися актуальні у сьогоденні питання застосування принципів доброчесності, етики та ідей суспільного договору у правничій професії, наслідки корупції для розвитку суспільства тощо.
Також студенти мали змогу попрацювати над реальним кейсом правника, який зіштовхнувся із етичними викликами, а ще - над кейсами про корупцію та антикорупційні заходи у фармацевтичній галузі.
Участь у тренінгу стала корисним та цікавим досвідом для студентів, а отриманні знання, безсумнівно, будуть застосовуватися у майбутній практичній діяльності.




Дідик Христина, здобувачка вищої освіти за спеціальністю 081 «Право», 3-й курс

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru