EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

М'ясна галузь є однією з найбільш важливих галузей у харчовій промисловості, тому її розвиток є дуже важливим для забезпечення потреб населення в м'ясних продуктах, особливо в умовах міграції населення та змін логістичних шляхів спричинених війною. У цьому процесі важливу роль відіграє висока кваліфікація фахівців у галузі м'ясного виробництва.

Здобувачі вищої освіти факультету харчових технологій та біотехнології мають можливість закріплювати теоретичні знання під час практичних занять в умовах виробництва на провідних підприємствах м'ясної галузі, таких як "Старицький м'ясокомбінат".
1 2Під керівництвом завідувача кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових Уляни Драчук, та за участі доцентів Богдана Галуха та Ірини Сімонової 10 квітня для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» було організоване практичне заняття з дисциплін "Технологія м’яса і м’ясних продуктів" та "Технологічне обладнання галузі" в умовах виробництва.
Здобувачі мали можливість ознайомитися з технологією переробки забійних тварин, а також виробництва ковбасних виробів. Приємні враження отримали студенти ознайомившись з умовами зберігання м'яса та контролем якості продукції. Підприємство використовує найсучасніше технологічне обладнання. Це дало можливість студентам побачити весь процес від забою до готового продукту, що відповідає європейським стандартам.
Вивчаючи досвід успішних компаній в м'ясній галузі, студенти мали можливість вивчити кращі практики для застосування їх у майбутній професійній діяльності. Співпраця університету з провідними підприємствами дозволяє студентам отримати доступ до новітніх технологій.
2 3
Підсумовуючи вищевказане, вивчення досвіду успішних компаній м'ясної галузі є важливим елементом професійної підготовки здобувачів вищої освіти спеціальності «Харчові технології». Співпраця з провідними підприємствами та можливості для студентів здійснювати практичні заняття в умовах виробництва є додатковими плюсами професійної підготовки фахівців, що дозволяє їм вивчити кращі практики та застосувати їх у майбутній роботі. В цілому, вивчення досвіду ПП «Старицький м’ясокомбінат» є позитивною складовою при підготовці кваліфікованих якісних кадрів для харчової промисловості.
Висловлюємо подяку керівникам підприємства за надану можливість для інтеграції навчального процесу в умови виробництва.
3 2

4 1
Крім того, така зустріч може сприяти залученню нових ідей та ресурсів для розвитку подальших спільних проєктів. Разом переможемо!

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru