EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

8 1

19 вересня 2023 року здобувачі вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології, що навчаються на факультеті харчових технологій та біотехнології ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, послухали гостьову лекцію першого заступника начальника Головного управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Львівській області Волошина Ростислава Веніаміновича. Лекція на тему «Основні принципи та вимоги до безпечності харчових продуктів та їх контролю» відбулась в рамках дисципліни «Технологічна експертиза м’ясних продуктів» для студентів другого (магістерського) рівня освіти.

11 2
Лектор цікаво та зрозуміло розповів слухачам про діяльність Держпродспоживслужби, її основні обов’язки щодо контролю безпечності харчової продукції, організацію перевірок на виробничих об’єктах та відповідальну роботу інспекторів. Коротко познайомив присутніх з актуальною законодавчою базою, що забезпечує аудит виробництв, підприємств і закладів харчування. Окремий акцент презентації було зроблено на необхідності дотримання виробниками харчової продукції вимог системи HACCP, оскільки сьогодні Україна повинна зміцнювати своє становище у міжнародній продовольчій спільноті та ставати повноцінним учасником світового ринку харчових продуктів. А це можливо лише за умови стабільного виробництва безпечної продукції та забезпечення контролю її якості на всіх рівнях. Студенти уважно слухали доповідача, а у відповідях на питання отримали додаткову інформацію про роботу контролюючих лабораторій і спектр досліджень, які там проводяться.

1 1

7 1
Щира подяка лектору Ростиславу Волошину від студентів та викладачів кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів та кафедри технології молока і молочних продуктів за змістовну лекцію та можливість почути експертну думку досвідченого практика у сфері безпеки харчової продукції. Такі навчальні гостьові лекції зараз особливо актуальні для підготовки майбутніх фахівців за освітньо-професійною програмою Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru