Засідання студентського наукового гуртка “М’ясо&ТехЛаб”
- Деталі
-
Опубліковано: 13 лютого 2024
-
Перегляди: 303
У навчальній лабораторії кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів відбувалася зустріч здобувачів вищої освіти-членів наукового гуртка “М’ясо&ТехЛаб”. Здобувачі вищої освіти 4 курсу Степан Слук та Микола Лісовий, а також 3 курсу – Анна Боднар освітньої програми 181 “Харчові технології” обговорили результати своїх досліджень та можливості їх публікування у збірнику тез доповідей конференції “Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького”.
Також здобувачі освіти поділилися ідеями щодо тематики презентацій до доповідей за результатами наукової роботи, які будуть виголошені під час студентської конференції “Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького”, що відбудеться 16–17 травня 2024 року на факультеті харчових технологій та біотехнології.
Допис підготувала Ірина Маркович-Сімонова