EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 22

Важливою складовою у підготовці фахівців є практичні навчання. Науково-педагогічні працівники факультету харчових технологій та біотехнології забезпечують проведення навчальних та лабораторно-практичних занять у кращих підприємствах України.

1 березня 2024 року викладачами кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів та адміністрацією супермаркету “Сільпо” було проведено виїзне заняття з дисципліни “Історія харчової науки” для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 “Харчові технології”.

 

зображення viber 2024 03 01 13 04 43 470

зображення viber 2024 03 01 13 05 13 942

Працівники “Сільпо” провели надзвичайно цікаву інформативну екскурсію, поділилися зі студентами своїм досвідом та знаннями з питань організації виробничих процесів, ознайомили студентів з роботою в м’ясному цеху та надзвичайно великому рибному відділі з великим асортиментом морепродуктів, живої та охолодженої риби, а також у відділі сироварні.

зображення viber 2024 03 01 13 04 48 679

Дякуємо керівництву “Сільпо” Західного регіону за гостинність та проведену екскурсію.

Допис підготувала Галина Коваль, декан факультету харчових технологій та біотехнологій, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru