Від теорії до практики!
- Деталі
-
Опубліковано: 04 березня 2024
-
Перегляди: 330
Важливою складовою у підготовці фахівців є практичні навчання. Науково-педагогічні працівники факультету харчових технологій та біотехнології забезпечують проведення навчальних та лабораторно-практичних занять у кращих підприємствах України.
1 березня 2024 року викладачами кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів та адміністрацією супермаркету “Сільпо” було проведено виїзне заняття з дисципліни “Історія харчової науки” для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 “Харчові технології”.
Працівники “Сільпо” провели надзвичайно цікаву інформативну екскурсію, поділилися зі студентами своїм досвідом та знаннями з питань організації виробничих процесів, ознайомили студентів з роботою в м’ясному цеху та надзвичайно великому рибному відділі з великим асортиментом морепродуктів, живої та охолодженої риби, а також у відділі сироварні.
Дякуємо керівництву “Сільпо” Західного регіону за гостинність та проведену екскурсію.
Допис підготувала Галина Коваль, декан факультету харчових технологій та біотехнологій, доцент