EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У сучасному світі, де технології стрімко розвиваються, інновації в галузі промислового будівництва та санітарної техніки стають ключовим чинником успіху харчових підприємств. Здобувачі вищої освіти мають унікальну можливість вивчати та застосовувати ці технології, щоб стати лідерами у сфері харчових технологій та біотехнологій.

1 12

5 березня 2024 року для здобувачів вищої освіти 3 курсу факультету харчових технологій та біотехнологій у межах вивчення дисципліни “Промислове будівництво і санітарна техніка в мʼясній галузі” доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Богдан Галух розпочав курс лекцій в умовах виробництва компанії “Галицька Свіжина”.

 

Студенти отримали можливість дізнатися про вимоги до будівель та споруд у харчовому виробництві, гігієнічні норми та стандарти, а також про застосування інноваційних рішень у водопостачанні та каналізації на харчових підприємствах.

Особливу цінність додала практична частина лекції, яка відбулася на виробництві компанії ТД “Галицька Свіжина”. Учасники заходу мали можливість ознайомитися з інноваційними технологіями, впровадженими на цьому підприємстві, та дізнатися про переваги й виклики їхнього застосування у реальних умовах.

2 10

3 10

Загалом лекція стала важливим етапом співпраці кафедри зі стейкхолдерами, академічного розвитку студентів та відкрила нові перспективи для їхнього майбутнього в харчовій промисловості. Ініціативи такого роду сприяють поглибленню знань, розширенню горизонтів і підготовці кваліфікованих фахівців, здатних впроваджувати інновації для покращення галузі.

Висловлюємо щиру подяку керівництву компанії “Галицька свіжина” за тепле та гостинне прийняття нашої студентської групи під час проведення лекції.

Допис підготував Богдан ГАЛУХ, доцент кафедри технології мʼяса, мʼясних та олійно-жирових виробів

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru