Презентація вибіркових дисциплін для здобувачів бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти
- Деталі
-
Опубліковано: 07 березня 2024
-
Перегляди: 231
Важливим етапом будови індивідуальної освітньої траєкторії є прийняття рішення здобувачами освіти про те, які дисципліни вільного вибору вони бажають вивчати. Передує цьому кропітка робота викладачів і адміністрації факультету харчових технологій та біотехнології, які формують каталоги вибіркових дисциплін та презентують короткий опис вибіркових освітніх компонентів у вигляді анотацій до них. Обсяг вибіркових навчальних дисциплін становить не менше 25 % від загальної кількості кредитів ЄКТС, передбачених для кожного рівня вищої освіти.
Здобувачам вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології” (першого) бакалаврського рівня вищої освіти та здобувачам (другого) магістерського рівня вищої освіти тієї ж спеціальності за ОПП “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса” було презентовано каталог дисциплін вільного вибору, де студенти мали можливість обрати дисципліни, які вони хочуть вивчати.
Допис підготувала Галина Коваль, доцент, декан факультету харчових технологій та біотехнології