EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2024 03 18 12 03 29 789 1

Важливим етапом будови індивідуальної освітньої траєкторії є прийняття рішення здобувачами освіти про те, які дисципліни вільного вибору вони бажають вивчати. Передує цьому кропітка робота викладачів і адміністрації факультету харчових технологій та біотехнології, які формують каталоги вибіркових дисциплін та презентують короткий опис вибіркових освітніх компонентів у вигляді анотацій до них. Обсяг вибіркових навчальних дисциплін становить не менше 25 % від загальної кількості кредитів ЄКТС, передбачених для кожного рівня вищої освіти.

зображення viber 2024 03 18 11 43 27 580 1

зображення viber 2024 03 18 11 43 18 079 1

зображення viber 2024 03 18 12 50 07 325

Здобувачам вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології” (першого) бакалаврського рівня вищої освіти та здобувачам (другого) магістерського рівня вищої освіти тієї ж спеціальності за ОПП “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса” було презентовано каталог дисциплін вільного вибору, де студенти мали можливість обрати дисципліни, які вони хочуть вивчати.

Допис підготувала Галина Коваль, доцент, декан факультету харчових технологій та біотехнології

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru