Навчальна практика – один із основних освітніх компонентів освітнього процесу
- Деталі
-
Опубліковано: 03 червня 2024
-
Перегляди: 287
Навчальна практика для здобувачів вищої освіти 1-го курсу проводилася згідно з навчальним планом і є продовженням освітнього процесу, що дає можливість студентам перевірити та закріпити набуті знання за спеціальністю 181 “Харчові технології” на базах практики – харчових підприємствах або в лабораторіях. Метою навчальної практики є ознайомлення зі специфікою майбутнього фаху, отримання здобувачами освіти первинних професійних умінь і навичок, а також відповідної робітничої професії.
Для студентів 1-го курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології” факультету харчових технологій та біотехнології навчальну практику проводили на підприємствах та організаціях відповідного профілю, на основі договорів із базами практики. Студенти разом із викладачами кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів доцентами Галиною Коваль, Уляною Драчук, Іриною Сімоновою, Іриною Басараб та асистентом Галиною Пришляк відвідали Управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області, Львівську регіональну державну лабораторію з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Державний науково-дослідний контрольний інститут ветеринарних препаратів та кормових добавок, ТзОВ ТВК “Перша приватна броварня”, ТзОВ “Торговий дім Галицька свіжина”.
Допис підготувала Ірина СІМОНОВА, доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів