EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2024 06 03 12 13 03 489

Дослідницька практика здобувачів вищої освіти є обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса” другого магістерського рівня в галузі знань 18 “Виробництво та технології”, спеціальності 181 “Харчові технології” і проходить відповідно до навчального плану.

зображення viber 2024 06 03 12 13 00 784

зображення viber 2024 06 03 12 13 01 935
Метою практики є набуття здобувачами професійних навичок і вмінь здійснення самостійної науково-дослідної діяльності, яка ґрунтується на основі отриманих теоретичних знань у процесі навчання.

зображення viber 2024 06 03 12 23 13 033

зображення viber 2024 06 03 12 23 13 806

зображення viber 2024 06 03 12 23 14 228

зображення viber 2024 06 03 12 23 14 452
Предметом науково-дослідної практики є поглиблення навичок самостійної наукової роботи, розширення наукового світогляду здобувачів, дослідження практичних проблем та вміння пов’язувати їх з обраним теоретичним напрямом дослідження, визначити структуру і логічну схему подальшої кваліфікаційної роботи.
Для майбутньої успішної професійної діяльності необхідним є постійне удосконалення практичних навичок і вмінь та розвиток у здобувачів компетентного прийняття рішень у виробничих ситуаціях. Важливою складовою дослідницької практики є також оволодіння сучасними методами та формами науково-дослідної діяльності та вмінням працювати у колективі.

Допис підготувала Ірина СІМОНОВА, доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru