“Перший кар’єрний крок” ‒ програма стажування у Львівській міській раді для студентів-магістрів
- Деталі
-
Опубліковано: 10 червня 2024
-
Перегляди: 221
Кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького радо повідомляє про унікальну можливість для студентів-магістрів. У межах співпраці нашого Університету з Львівською міською радою оголошено набір на стажування за програмою “Перший кар’єрний крок”.
28 травня 2024 року очільник Університету, професор Іван Парубчак і керівник Відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом, доцент кафедри технології мʼяса, мʼясних та олійно-жирових виробів Богдан Галух поспілкувалися з представниками офісу з управління персоналом Львівської міської ради та анонсували в Університеті програми стажування для студентів.
Ця програма спрямована на отримання студентами практичного досвіду роботи в органах місцевого самоврядування, відкриває широкі перспективи для професійного розвитку та кар’єрного зростання. Під час стажування студенти матимуть змогу:
- ознайомитися зі структурою та функціонуванням виконавчих органів Львівської міської ради.
- отримати практичні навички роботи в різних департаментах міської ради.
- брати участь у реальних проєктах, які сприяють розвитку міста.
- Набути корисних контактів та отримати рекомендації для подальшої професійної діяльності.
- розвивати управлінські навики для їх застосування за здобутим фахом.
Після завершення програми всі учасники, котрі успішно пройдуть стажування, отримають дипломи, що урочисто вручить міський голова Андрій Садовий.
Гарант освітньої програми “Технології зберігання консервування та переробки мʼяса” Уляна Драчук та декан факультету харчових технологій та біотехнології Галина Коваль також висловили свою зацікавленість програмою, акцентуючи увагу на важливості такої ініціативи для професійного становлення студентів. “Участь у програмі дає студентам можливість застосувати теоретичні знання на практиці, а також сприяє їх професійному зростанню та конкурентоспроможності на ринку праці”, ‒ додала декан факультету Галина Коваль.
Запрошуємо всіх студентів-магістрів кафедри “Технології мʼяса, мʼясних та олійно-жирових виробів” скористатися цією чудовою нагодою. Не упустіть свій шанс зробити перший крок до успішної кар’єри!
Деталі щодо умов участі та реєстрації на програму стажування можна дізнатися у Відділі працевлаштування та зв’язків з виробництвом нашого Університету.
Додаткова інформація за посиланнями:
Перший кар’єрний крок: https://www.facebook.com/karyera.lmr
https://www.instagram.com/karyera.lmr
Офіс з управління персоналом ЛМР:
https://www.facebook.com/HROfficeLviv
https://www.instagram.com/hrofficelmr
Допис підготував Богдан ГАЛУХ, доцент кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів