EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2024 08 16 10 54 22 717

Академічна доброчесність – це сукупність етичних принципів та визначених законом правил, якими мають керуватися учасники освітнього процесу під час навчання, викладання та провадження наукової (творчої) діяльності з метою забезпечення довіри до результатів навчання та/або наукових (творчих) досягнень [Ст. 42 Закону України «Про освіту»]

зображення viber 2024 08 16 10 54 03 517

На факультеті харчових технологій та біотехнології студентам 1-го курсу ОС «Магістр» за ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» доцентом кафедри Галиною Коваль було прочитано лекцію про академічну доброчесність.

Лектор розкрила сутність таких понять, як «академічна доброчесність», «академічний плагіат», «самоплагіат», «фальсифікація», «фабрикація» та інші. Також Галина Коваль розповіла, що вважається порушенням академічної доброчесності та яка відповідальність учасників освітнього процесу за академічну недоброчесність.

Будьте доброчесними та пам’ятайте, що зміни на краще починаються з кожного із нас!

Допис підготувала доцент кафедри технології м’яса, м’ясних тка олійно-жироих виробів Ірина Сімонова.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru