Участь в онлайн-конференції для експертів наукових експертних груп з оцінки ризиків
- Деталі
-
Опубліковано: 07 грудня 2024
-
Перегляди: 13
3 грудня 2024 року працівники кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів кандидат технічних наук, доцент Уляна Драчук, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Ірина Басараб, кандидат технічних наук, доцент Богдан Галух та кандидат технічних наук, доцент Ірина Сімонова взяли участь в онлайн-конференції, що була проведена для експертів наукових експертних груп з оцінки ризиків (далі – НЕГОР) для ознайомлення зі станом впровадження діяльності з науково обґрунтованої оцінки ризиків у Держпродспоживслужбі, функціями НЕГОР, основними кроками в оцінці ризиків у сфері безпечності харчових продуктів і кормів та здоров’я тварин.
Підготувала допис Ірина СІМОНОВА, кандидат технічних наук, доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів