Залучення професіоналів-практиків до проведення гостьових лекцій
- Деталі
-
Опубліковано: 21 березня 2025
-
Перегляди: 50
20 березня 2025 року на кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів для здобувачів першого та другого рівнів вищої освіти спеціальності G13 «Харчові технології» за сприяння керівника відділу працевлаштування та зв’язків з бізнесом Богдана Галуха та організаційної підтримки декана факультету Галини Коваль і завідувача кафедри Уляни Драчук було організовано онлайн-вебінар від провідних фахівців галузі, зокрема Ольги Мручковської, керівника відділу контролю якості виробництва FOZZY Group, Наталії Качмар менеджера з персоналу, Надії Мамецької, менеджера проєктів ТОВ «Сільпо Фуд». Здобувачі вищої освіти мали можливість ознайомитися з актуальними питаннями системи управління якістю та міжнародними стандартами в харчовій промисловості.
Спікери поділилася своїм досвідом у впровадженні та підтримці високих стандартів якості на всіх етапах виробництва, що є важливим аспектом для сучасних харчових підприємств. Також детально розповіли про міжнародні стандарти, їх значення для ефективної діяльності компаній і забезпечення безпеки продукції, про ключові елементи управління якістю в умовах глобалізації ринку.
Учасники вебінару отримали знання, які допоможуть їм у майбутній професійній діяльності. Студенти мали змогу задати питання експерту та обговорити важливі аспекти сучасних технологій у харчовій індустрії. Найактивніші учасники дискусії (Олег Глова, Денис Ярмоленко) отримали цінні подарунки зі символікою компанії.
Залучення професіоналів-практиків – це ще один важливий етап у навчальному процесі здобувачів вищої освіти, що сприяє їх професійному розвитку та підвищенню кваліфікації в харчовій галузі.
Допис підготувала Ірина СІМОНОВА, кандидат технічних наук, доцент