EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2025 03 21 10 30 30 285

20 березня 2025 року на кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів для здобувачів першого та другого рівнів вищої освіти спеціальності G13 «Харчові технології» за сприяння керівника відділу працевлаштування та зв’язків з бізнесом Богдана Галуха та організаційної підтримки декана факультету Галини Коваль і завідувача кафедри Уляни Драчук було організовано онлайн-вебінар від провідних фахівців галузі, зокрема Ольги Мручковської, керівника відділу контролю якості виробництва FOZZY Group, Наталії Качмар менеджера з персоналу, Надії Мамецької, менеджера проєктів ТОВ «Сільпо Фуд». Здобувачі вищої освіти мали можливість ознайомитися з актуальними питаннями системи управління якістю та міжнародними стандартами в харчовій промисловості.

зображення viber 2025 03 21 10 30 29 896

зображення viber 2025 03 21 10 30 29 567Спікери поділилася своїм досвідом у впровадженні та підтримці високих стандартів якості на всіх етапах виробництва, що є важливим аспектом для сучасних харчових підприємств. Також детально розповіли про міжнародні стандарти, їх значення для ефективної діяльності компаній і забезпечення безпеки продукції, про ключові елементи управління якістю в умовах глобалізації ринку.

Учасники вебінару отримали знання, які допоможуть їм у майбутній професійній діяльності. Студенти мали змогу задати питання експерту та обговорити важливі аспекти сучасних технологій у харчовій індустрії. Найактивніші учасники дискусії (Олег Глова, Денис Ярмоленко) отримали цінні подарунки зі символікою компанії.

зображення viber 2025 03 21 10 30 30 106

Залучення професіоналів-практиків – це ще один важливий етап у навчальному процесі здобувачів вищої освіти, що сприяє їх професійному розвитку та підвищенню кваліфікації в харчовій галузі.

Допис підготувала Ірина СІМОНОВА, кандидат технічних наук, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru