EN   UA

Емблема кафедриКАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА РАДІОЛОГІЇ 

 Завідувач кафедри, доктор сільськогосподарських  наук, професор Буцяк Василь Іванович

Контакти:
м. Львів, вул. Пекарська, 50
Головний корпус, тел.: (032) 239-26-93; 097 12 15 821,
E-mail: v.butsyak@gmail.com

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

28 вересня на базі Інституту біології тварин НААН було проведено виїзне лабораторне заняття для студентів 4 курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» з дисципліни «Біоетика, біобезпека та біозахист». Проводив заняття завідувач лабораторії інтелектуальної власності та аналітичних досліджень Лучка І. В. Метою заняття було поглиблення теоретичних знань та набуття практичних навиків у студентів.

Під час заняття студенти також ознайомились із сучасними напрямами, видами й методами наукових досліджень, відвідавши лабораторії та поспілкувавшись з науковими співробітниками інституту. Зокрема досвідом і знаннями із студентами поділились завідувач лабораторії молекулярної біології та клінічної біохімії професор Остапів Дмитро Дмитрович, завідувач лабораторії імунології професор Віщур О. І. і старший науковий співробітник лабораторії обміну речовин імені Степана Ґжицького Дзень Є. О.

Наприкінці студенти і викладачки кафедри біотехнології та радіології Сварчевська О. З. та Слободян С. О. подякували директору Інституту біології тварин Сализі Ю. Т. і науковцям інституту за надану можливість та організацію виїзного заняття і побажали творчих успіхів у подальшій роботі.

Оксана Сварчевська, доцентка кафедри біотехнології та радіології

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru