EN   UA

Емблема кафедриКАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА РАДІОЛОГІЇ 

 Завідувач кафедри, доктор сільськогосподарських  наук, професор Буцяк Василь Іванович

Контакти:
м. Львів, вул. Пекарська, 50
Головний корпус, тел.: (032) 239-26-93; 097 12 15 821,
E-mail: v.butsyak@gmail.com

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

4Забезпечення академічної доброчесності - це забезпечення шістьох фундаментальних цінностей: чесності, довіри, справедливості, поваги, відповідальності й мужності. Оскільки замало лише вірити у фундаментальні цінності, їх потрібно відстоювати.

 

1

2

4
Саме ці поняття висвітлювались на семінарському занятті доцентки кафедри біотехнології та радіології Сварчевської Оксани Зіновіївни для студентів 2-4 курсу спеціальності 162 "Біотехнологія та біоінженерія". Лекторка дала визначення таким поняття: як основні принципи академічної доброчесності, форми проявів академічної недоброчесності, академічний плагіат та як його уникнути.
З деякими уточненнями щодо академічної відповідальності також виступили доцентка кафедри біотехнології та радіології Шемедюк Наталя Петрівна та завідувач кафедри професор Буцяк Василь Іванович.
Важливим є те, що про академічну доброчесність важливо не просто послухати, а й учитися жити доброчесно на практиці та виховувати в собі сміливість відстоювати своє право на справедливе доброчесне освітнє середовище''


Асисстентка кафедри  Ольга Руденко

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru