EN   UA

КАФЕДРА РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ

 

     Завідувач кафедри кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент Івасик Наталія Орестівна

e mail kafreablvet@gmail.com

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Студенти кафедри реабілітації та здоров’я людини Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького 3 грудня мали можливість ознайомитися з особливостями діяльності фізичного терапевта та ерготерапевта, а також навчального процесу за цими спеціальностями у Польщі. Своїм досвідом з ними ділилася фізичний терапевт реабілітаційного центру «Rehabilitacja dzieci i niemowląt Marta Smyk» у Кракові та докторант Академії фізичного виховання в Катовіце – Марта Смик.

Виходячи зі свого практичного досвіду, Марта поділилася досвідом роботи фізичного терапевта у Польщі, розказала про етапи становлення фізичної терапії, як самостійної професії у галузі охорони здоров’я у Польщі, та порівняла з діяльністю даного фаху в Україні. Велике зацікавлення у студентів викликали питання організації приватної практики фізичного терапевта, верифікації українського диплома та специфіки навчання у Польщі.

Зустріч, яка відбувалася в онлайн форматі, викликала великий інтерес у майбутніх фахівців освітньої програми 227 «Фізична терапія, ерготерапія», тож студенти поставили багато питань.

Науково-педагогічні працівники кафедри реабілітації та здоров’я людини щиро вдячні Марті Смик за співпрацю.

Наталія  Івасик,  в.о. завкафедри, доцентка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru