EN   UA

КАФЕДРА РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ

 

     Завідувач кафедри кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент Івасик Наталія Орестівна

e mail kafreablvet@gmail.com

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

8 грудня відбулася зустріч Гаранта освітньої програми Наталії Івасик та доцентки кафедри Любові Найди з Директором КНП ЛОР «Центр спортивної медицини і реабілітації» Василем Середою та професором Українського католицького університету Андрієм Герциком.


Під час зустрічі учасники обговорювали питання підготовки фахівців у сфері охорони здоров’я, які б відповідали сучасним вимогам, а також йшлося про наповнення освітньої програми першого бакалаврського рівня «Фізична терапія, ерготерапія» за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія». Під час зустрічі вони приділили особливу увагу обґрунтованості розробленої освітньо-професійної програми, її структурній та логічній побудові, наголосили на необхідності приділяти більше уваги вивченню дисциплін, спрямованих на здобуття фахових компетентностей.
Обговорені пропозиції щодо удосконаленням освітньо-професійної програми дозволять провести зміни у наповненні програми, які керівництво кафедри та група забезпечення спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» врахує під час її модернізації на наступний навчальний рік.
Зустріч відбувалася в неформальній та дружній атмосфері живого спілкування та взаємного інтересу. Щиро дякуємо нашим гостям за можливість спілкування та обміну думками.

Наталія Івасик, в.о. зав.кафедри, доцентка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru