EN   UA

КАФЕДРА РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ

 

     Завідувач кафедри кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент Івасик Наталія Орестівна

e mail kafreablvet@gmail.com

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Практичні заняття з дисципліни «Захворювання серцево-судинної системи» спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» студенти 2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти мають можливість проходити не лише в аудиторії, але і на клінічній базі. На базі Лікарні Святого Пантелеймона Першого територіального медоб’єднання м. Львова у відділенні інтервенційної радіології вони мали змогу бути присутніми при проведенні коронарографії та стентування мозкової артерії у пацієнта з ішемічним інсультом.

Ознайомлення з новітніми методами малоінвазивних черезшкірних втручань провів завідувач відділення Віктор Михайлович Сало. Крім цього, студенти взяли участь в клінічному обході в Центрі серця і судин, де мали змогу продемонструвати свої практичні навички в клінічних умовах, вимірюючи хворим артеріальний тиск. А також студенти ОП «Фізична терапія, ерготерапія», вчилися проводити аускультацію серця та легень в умовах клініки..
Ми щиро вдячні завідувачу відділення інтервенційної радіології Сало В.М. за можливість отримання нового практичного досвіду.

Підготувала к.м.н. Федечко М.Й.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru