EN   UA

КАФЕДРА РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ

 

     Завідувач кафедри кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент Івасик Наталія Орестівна

e mail kafreablvet@gmail.com

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

1 жовтня кафедра реабілітації та здоров’я людини провела Круглий стіл, приурочений Дню захисника та захисниці України, Покрови Пресвятої Богородиці, Дню козацтва та УПА. У цей день ми не тільки вшановуємо пам’ять героїв, але й висловлюємо глибоку вдячність тим, хто сьогодні тримає небо над нашими головами. Наші воїни є прикладом відваги, самопожертви та непохитної віри у світле майбутнє України. Кожен із них – ГЕРОЙ, який заслуговує на шану й підтримку.

1

Ми ніколи не забудемо тих, хто пішов на війну, щоб дати нам можливість жити у мирі. Ми згадуємо їх і тримаємо у серцях з надією, що їхній подвиг ніколи не буде марним. Їхня боротьба – це боротьба за свободу, честь та гідність кожного українця. Сьогодні ми вшанували пам’ять загиблих військових та згадали нашого студента Іллю Рудніковича, який у грудні минулого року перервав навчання у магістратурі, заради справи, яку вважав власним обов’язком. Вшанували наших полеглих Героїв хвилиною мовчання!
Нехай наші спільні молитви та добрі справи надихають тих, хто зараз на передовій бореться за нашу країну. Ми разом, і лише разом зможемо подолати всі труднощі та досягти перемоги.
Військові, які боронять нашу Землю та їхні рідні поділилися своїм досвідом боротьби з ворогом зі здобувачами вищої освіти спеціальності 227 «Терапія та реабілітація» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів освіти. Студент 1 курсу Остап Стащук розповів про свого брата, який з перших днів вторгнення боронить Україну від ворога у лавах ЗСУ. Студент 2 курсу ОП «Фізична терапія, ерготерапія» Володимир Стадник поділився своїм досвідом військового парамедика, який поєднує навчання з порятунком наших військових на передовій. Також студенти мали можливість поспілкуватися по відеозв’язку із Романом – військовим, який захищає наше небо в структурі сил протиповітряної оборони. Роман наголосив здобувачам вищої освіти про важливість знань історії та державності нашої Батьківщини, та важливість професії, особливо для військових, яку вони сьогодні здобувають.

1

1

1

1

1

1

1

Під час Круглого столу було оголошено про збір на набір високочастотних перехідників для бригади сил протиповітряної оборони, які дуже важливі для перехоплення зв’язку ворога.
Від усього серця вітаємо кожного військового ветерана, військового медика, волонтера. Бажаємо найважливішого – міцного здоров’я та швидкого повернення живими до дому з переможним миром. Нехай українська молитва їх усіх оберігає!
Слава нашим Захисникам та Захисницям, ВІЧНА ШАНА ТА ПАМ’ЯТЬ УСІМ, ХТО ВІДДАВ НАЙДОРОЖЧЕ – своє життя, за вільну, незалежну Україну!
Слава Захисникам України! Слава всім, хто наближає нашу спільну перемогу! Слава Україні! Героям Слава!

Долучитись до збору можете і Ви!

Допис підготувала Іванна БЛАЙДА, старший викладач

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru