EN   UA

КАФЕДРА РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ

 

     Завідувач кафедри кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент Івасик Наталія Орестівна

e mail kafreablvet@gmail.com

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

4

З 23 по 25 вересня 2024 року у місті Абу-Дабі, (Обʼєднані Арабські Емірати) під патронатом Голови Вищої організації людей Зайда – Рішучість його Високості Шейха Халіда бін Заїда Аль Нахайяна, відбувся Конгрес з реабілітації. У ньому взяла участь єдина учасниця від України, асистент кафедри реабілітації та здоровʼя людини Оксана Слінько. 

 У своїй доповіді лектор представила авторську методику діагностики та корекції ідіопатичних сколіозів у дітей та підлітків. Доповідь п. Оксани викликала у слухачів зацікавлення, підтвердженням чого була велика кількість запитань за темою доповіді. Цей захід організували Rehabilitation International (RI), Міжнародна Асоціація соціального забезпечення (ІSSA) та Zayed Higher Organization (ZHO).

4

Упродовж трьох днів учасники Конгресу мали можливість підвищити свій професійний рівень (пленарні та сесійні доповіді, майстер-класи, семінари) у колі професіоналів з реабілітації та у неформальній обстановці (екскурсії, культурні заходи).
Окрім питань освіти, професійної підготовки, психологічної та соціальної допомоги людям з інвалідністю розглянуто інновації у сфері фізичної реабілітації (терапевтична оцінка загального фізичного стану пацієнта, раннє втручання, фізична терапія, ерготерапія).
У конгресі взяло участь понад 5 000 учасників із 70 країн світу. 150 спікерів представляли також інноваційні методи лікування у сфері фізичної реабілітації. Важливо відзначити, що учасники занепокоєні ситуацією в Україні, на Конгресі було сказано, що загалом постраждали 300 000 українців, а 50 000 осіб отримали інвалідність, яким потрібна пожиттєва допомога від світових організацій, реабілітаційних закладів.

4

4

4

 Допис підготувала Оксана СЛІНЬКО, асистент кафедри реабілітації та здоровʼя людини

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru