EN   UA

Logo01213 КАФЕДРА НОРМАЛЬНОЇ ТА ПАТОЛОГІЧНОЇ МОРФОЛОГІЇ І СУДОВОЇ ВЕТЕРИНАРІЇ

Завідувач кафедри, професор, доктор ветеринарних наук Жила Микола Іванович

Контакти:
e-mail: pathology@lvet.edu.ua

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото 01

Підготовка майбутніх лікарів ветеринарної медицини вимагає сучасного та всебічного вивчення теоретичних основ з фахових навчальних дисциплін, а також практичне пізнання професійних умінь і навичок завдяки навчальній практиці.

Згідно з навчальним планом здобувачі вищої освіти 4-го курсу факультету ветеринарної медицини проходили навчальну практику в секційній залі кафедри нормальної та патологічної морфології і судової ветеринарії.

 

Фото 02

Здобувачі вищої освіти при проходженні навчальної практики мали можливість виконати діагностичний патологоанатомічний розтин різних видів тварин (кіт, свійська курка, теля та ін.), дослідити окремі органи та тканин тварин, опанувати правила взяття патматеріалу для гістологічного дослідження та закріпити і поглибити знання з патологічної морфології. Студенти навчилися аналізувати виявлені при розтині патзміни і писати протокол розтину, формулювати патологоанатомічні діагнози.

Керівники навчальної практики професор Галина Коцюмбас, доцент Володимир Лемішевський, доцент Євген Хміль та завідувач кафедри Микола Жила забезпечили належне її проходження.

Фото 03

Студенти сумлінно виконували завдання, ставили багато запитань, що свідчило про їхню активну позицію та бажання вчитися. Викладачі високо оцінюють роботу здобувачів на практиці та впевнені, що вони стануть кваліфікованими фахівцями.

Фото 04

Фото 05

Фото 06

Допис підготував Володимир ЛЕМІШЕВСЬКИЙ, кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри нормальної та патологічної морфології і судової ветеринарії

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru