EN   UA

Logo01213 КАФЕДРА НОРМАЛЬНОЇ ТА ПАТОЛОГІЧНОЇ МОРФОЛОГІЇ І СУДОВОЇ ВЕТЕРИНАРІЇ

Завідувач кафедри, професор, доктор ветеринарних наук Жила Микола Іванович

Контакти:
e-mail: pathology@lvet.edu.ua

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 5

Протягом травня у межах вивчення навчальної дисципліни “Біологія та морфологія екзотичних, зоопаркових тварин та декоративної птиці” здобувачі вищої освіти різних груп факультету ветеринарної медицина разом з асистентом кафедри нормальної та патологічної морфології і судової ветеринарії Галиною Бліщ відвідали Благодійну організацію “Домівка врятованих тварин”. На базі цієї організації було проведено кілька занять за участі Анастасії Мунтянової, яка коротко та змістовно розповіла про саму організацію, принципи її роботи та історію кожної тварини, яка там утримується. Пізніше конкретно зупинилися на вивченні поточної теми. Здобувачі вищої освіти дізналися про особливості анатомічної будови, утримання та годівлі плазунів, птахів, гризунів і приматів. На прикладі лелеки та пелікана розглянули будову пера.

 

2 1

3 3

4 3

5

6

7 1

8

9 1

10

9 1

Дякуємо керівництву Благодійної організації “Домівка врятованих тварин” та п. Анастасії за гостинність та цікаво проведену екскурсію. Радіємо, що наші здобувачі вищої освіти долучаються до різного роду акцій, які проводяться в Домівці.

Допис підготувала Галина БЛІЩ, кандидат ветеринарних наук, асистент кафедри нормальної та патологічної морфології і судової ветеринарії

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru