EN   UA

emblema pyta

 

КАФЕДРА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ

Завідувач кафедри, доктор наук з державного управління, професор Парубчак Іван Орестович 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

фото 1

У четвер, 06 жовтня 2022 року Видавничим Домом «Гельветика» (м. Одеса) в особі заступника генерального директора, доктора юридичних наук, професора Михайла Віхляєва та науково-педагогічних працівників, здобувачів вищої освіти магістерського рівня і аспірантів кафедри публічного управління та адміністрування, завідувача кафедри, доктора наук з державного управління, професора Івана Парубчака, був проведений семінар з питань дотримання академічної доброчесності та протидії можливим формам плагіату у вітчизняній науці.


фото 2
Обговорювалися питання комунікації, щодо систематичного моніторингу науково-професійної та навчально-методичної літератури в контексті дотримання науковцями базових засад академічної доброчесності, в тому числі й інтернет-виданнями, а також обміну інформацією щодо ефективності реалізації освітньо-професійних та освітньо-наукових програм. Акцентувалася увага й на визначенні тематики можливих напрямів досліджень в галузі науки «Публічне управління та адміністрування», що становитимуть спільне зацікавлення для Видавничого дому «Гельветика» і кафедри публічного управління та адміністрування.
фото 3
Окрім питань академічної доброчесності та особливостей використання здобувачами вищої освіти ліцензованої програми «Strike Plagiarism» учасники зустрічі були ознайомлені з науковою сферою діяльності Видавничого Дому «Гельветика» та обмінялися актуальною інформацією щодо наукових проектів та можливості взяття участі в них. Домовилися також у період воєнного часу щодо організації на актуальну тематику конференцій, круглих столів та інших науково-комунікаційних заходів, які будуть сприяти формуванню в нових умовах ефективної державної політики гуманітарної безпеки в Україні.

Іван Парубчак, професор

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru