EN   UA

emblema pyta

 

КАФЕДРА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ

Завідувач кафедри, доктор наук з державного управління, професор Парубчак Іван Орестович 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

фото 1

18 травня 2023 року студенти-першокурсники факультету економіки та менеджменту прийняли участь у святковому заході з нагоди Дня вишиванки. Вітальне слово до студентської спільноти виголосив декан факультету Олег Гримак. Презентацію на тему «Вишиванка – це моя Україна, це мій оберіг і код моєї нації» представили студенти Вікторія Шиманська і Віктор Федечко та куратор Мар’яна Матвеєва.

фото 2

 

Історія українського народу відображена в його національному одязі. Вишиті орнаменти мають свій прихований сенс, несуть велику енергетику, є закодованими на щастя, здоров’я і добробут. Вишиванка може розказати з якого ви регіону, є своєрідним QR-кодом. Доповідачі розказали про особливості орнаментів вишитих сорочок різних куточків України, про вишивану абетку та як закодувати у вишиванці ім’я людини та дату народження.

фото 3

Вишита сорочка – це не архаїчна річ. Вона – живе мистецтво, модний бренд, відображення сучасності. Війна наклала свій відбиток – з’явилась військова вишиванка, яка стала символом незламності духу та оберегом наших воїнів.

фото 4

Проректор з науки нашого університету професор Олег Федець подякував студентству за самоорганізацію в проведенні Дня вишиванки, відзначивши креативність подання матеріалу презентації, насиченість історичними світлинами, проведення паралелі між минулим і сучасним.
Від імені деканату доповідачів нагороджено подяками.

З Днем вишиванки !!!

Мар’яна Матвеєва, доцентка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru