EN   UA

 

КАФЕДРА НОРМАЛЬНОЇ 
ТА ПАТОЛОГІЧНОЇ ФІЗІОЛОГІЇ ІМЕНІ С. В. СТОЯНОВСЬКОГО

  

 
 fb     іnstagram    telegram     e mail

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

01 24 10

Доброю традицією на кафедрі нормальної та патологічної фізіології імені С. В. Стояновського стало ведення практичних занять для учнів шкіл нашого міста та області, яких об’єднує бажання розвиватися та дізнаватися поо майбутній фах – ветеринарна медицина! Саме під таким гаслом з року в рік організовується та функціонує учнівський науковий гурток за сприяння КЗ ЛОР «Львівська обласна мала академія наук учнівської молоді».

Цього року під керівництвом доцентки Коломієць І. А. в діяльність гуртка додалося використання англійської мови, що обумовлено інтересами та цікавістю учнів до широкого доступного масиву іноземної літератури.

02 24 10


Науковий гурток допомагає розвинути в учнів здібності до дослідницької діяльності, визначити напрями наукової роботи, формувати набуття навичок практичної діяльності, розвитку творчої здібності, самореалізації та професійного визначення. Під час вступних занять учні мають змогу ознайомитися з лабораторією кафедри, обладнанням, а також заслухати інструктаж з техніки безпеки при виконанні фізіологічних експериментів, правила фіксації піддослідних тварин.

Навчання упродовж життя – вимога часу! І дуже важливо в дорослому житті обрати правильну професію, любити роботу, яку виконуєш щоденно. Усе це є шлях до успіху. Незважаючи на складні обставини сьогодення, нам усім довелося перебудовувати принципи взаємодії, спілкування, проте наші юні науковці не втратили натхнення до конструктивної роботи і нових здобутків.


Завершення навчального року в гуртку передбачає підготовку та написання учнівських наукових робіт, а також їх захист на конкурсному відборі. Учні мають змогу реалізувати себе, показати свої здібності і таланти, а також отримати додаткові бали для майбутньої вступної кампанії! Бажаємо юним науковцям нових проєктів та перемог!

Ірина Коломієць

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru