EN   UA

emblema

 

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА

В.о. завідувача кафедри,  кандидат сільськогосподарських наук, доцент Осередчук Роман Степанович

 

03 111 листопада в університеті відбулася зустріч студентів, аспірантів та науково-педагогічних працівників з представниками ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ „ГАЛИЦЬКА СВІЖИНА“». Менеджери компанії розповіли присутнім про основні технологічні аспекти виробництва продукції, а також запропонували студентам проходити виробничу практику на базі підприємства з подальшою перспективою офіційного працевлаштування. Також на роботу були запрошені студенти випускних курсів.

Детальніше: ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ „ГАЛИЦЬКА СВІЖИНА“»

зображення viber 2024 02 11 13 52 26 913

На кафедрі технології виробництва та переробки продукції тваринництва відбувся захист звітів та щоденників про проходження виробничої практики здобувачів першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва” вперше за освітньою програмою “Зоофізіотерапія”.

Детальніше: Успішний захист звітів та щоденників про проходження виробничої практики зі спеціальності 204...