EN   UA

logo

КАФЕДРА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА АКВАКУЛЬТУРИ

  Завідувач кафедри, доктор сільськогосподарських наук,
  професор Лобойко Юрій Васильович

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Цьогорічна студентська наукова конференція “Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького” відбулася 16–17 травня.

Фото 1 2

В аудиторії кафедри водних біоресурсів та аквакультури проходила робота секції № 3 “Водні біоресурси та аквакультура, охорона праці”. Робота секції пройшла в атмосфері дружньої наукової дискусії, під час якої звучали ґрунтовні доповіді здобувачів вищої освіти та їх чіткі відповіді на запитання.

 

Учасники конференції виголосили 16 наукових доповідей, деякі доповідачі виступали в режимі відеоконференції. Були представлені цікаві в науковому й практичному плані роботи з використанням мультимедійних презентацій.

Фото 2 3

Керівники секції після виголошення всіх доповідей вручили доповідачам сертифікати учасників і привітали їх з першими кроками в науці. Найкращі доповіді були відзначені грамотами та подарунками, які отримали: Анна Лесів, Сергій Коробко, Богдан Ярченя, Євгеній Рудковський, Денис Віштакалюк, Микола Десянтюк, Сніжанна Жигайло, Дарія Федорова, Микола Мальчин.

Фото 3 2

Декан факультету привітав учасників секції з успішним проведенням студентської конференції та побажав продовжувати вчитися і вдосконалюватися, дивитися в майбутнє з вірою та оптимізмом.

Допис підготував Василь СЕНЕЧИН, доцент кафедри водних біоресурсів та аквакультури

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru