EN   UA

ФАКУЛЬТЕТ ГРОМАДСЬКОГО РОЗВИТКУ ТА ЗДОРОВ'Я 

 00124

Декан, професор, доктор ветеринарних наук   Пеленьо Руслан Андрійович

Заступники декана:
доцент,  кандидат технічних наук  Сливка Наталія Богданівна
доцент,   кандидат сільськогосподарських наук Сухорська Ольга Петрівна
доцент, кандидат ветеринарних наук Сус Галина Володимирівна

fb
     іnstagram    telegramm      vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Підсумкова атестація – це надзвичайно важливий і відповідальний момент у житті кожного випускника.
З 2 по 6 грудня на факультеті ветеринарної гігієни, екології та права відбувались захисти дипломних робіт студентів заочної форми навчання, які завершили освітні-професійні програми магістерського рівня за спеціальностями 101 «Екологія» та 011 «Освітні, педагогічні науки».

Студентів заочної форми навчання вирізняє упевненість у власних силах. Звичайно, вони хвилюються, все ж захисти – це невеликий стрес. До захисту представлено 16 магістерських робіт за спеціальністю «Екологія» та 19 робіт – «Освітні, педагогічні науки».
Екзаменаційна комісія освітньої програми «Екологія» працювала під головуванням завідувача кафедри екології Національного лісотехнічного університету України, доктора сільськогосподарських наук Л.І.Копія Тематика дипломних робіт була досить широкою і різноманітною – від розвитку сучасних технології захисту навколишнього середовища, досліджень та оцінки впливів промислових виробництв на компоненти навколишнього середовища до шляхів збереження біорізноманіття та ін.
Екзаменаційну комісію за освітньо-професійною програмою «Освітні, педагогічні науки» очолила завідувачка кафедри загальної та соціальної педагогіки Львівського національного університету імені Івана Франка, доктор педагогічних наук Олена Валеріївна Квас.
Тематика магістерських досліджень була спрямована на актуальні напрямки розвитку педагогічної освіти в Україні та світі. Майбутні фахівці галузі представили комісії ряд важливих та актуальних наукових розробок, присвячених проблемам педагогіки.
Впевнені та професійні відповіді на складні питання, наукова та дружня атмосфера в аудиторії знаменували успішний захист робіт. Всі представлені до захисту дипломні роботи були підготовлені на належному рівні та успішно захищені. Студенти випускники показали достатній рівень здобутих професіональних компетентностей, свої науково-дослідницькі навички, креативність та оригінальність мислення.

Голови екзаменаційних комісій відзначали цікавий підбір тем та чітку постановку завдання до дипломних робіт. Разом з тим відзначили роботи кращих студентів, а саме: Назарія Малиновського, Богдана Дяченка, Мар’яна Мотрука, Ольги Караван, Віти Максимів, Марії Троцковець, Ірини Сімонової, Оксани Гащук, Жанни Соломонко, Надії Чайки.

Деканат факультету ветеринарної гігієни, екології та права вітає своїх випускників із успішним захистом магістерських робіт! Бажаємо вам не зупинятися на цьому, а сміливо йти вперед й підкорювати нові вершини науки для власного збагачення та на благо нашої країни.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru