EN   UA

ФАКУЛЬТЕТ ГРОМАДСЬКОГО РОЗВИТКУ ТА ЗДОРОВ'Я 

 00124

Декан, професор, доктор ветеринарних наук   Пеленьо Руслан Андрійович

Заступники декана:
доцент,  кандидат технічних наук  Сливка Наталія Богданівна
доцент,   кандидат сільськогосподарських наук Сухорська Ольга Петрівна
доцент, кандидат ветеринарних наук Сус Галина Володимирівна

fb
     іnstagram    telegramm      vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Сьогодні на факультеті ветеринарної гігієни, екології та права відбулася урочиста академія з нагоди вручення дипломів магістрам освітньо-професійних програм «Екологія», «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», «Право», «Освітні, педагогічні науки». Путівку у життя отримали 63 магістри денної форми навчання та 39 магістрів заочної форми навчання.

 

 

Із успішним завершенням навчання випускників привітав проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Двилюк, декани факультетів, завідувачі випускних кафедр.
Щирі слова привітання пролунали від декана факультету Руслана Пеленя. Він впевнений, що отримані в університеті знання дозволять їм стати хорошими фахівцями, втілити в життя власні мрії та сподівання.
З вітальними словами та благословенням до випускників, гостей та професорсько-викладацького складу звернувся капелан нашого університету, отець Роман Довгань, який поблагословив магістрів і побажав їм щасливого шляху в житті та миру в країні.
Своїх колег-випускників привітала Оксана Мудрик ― випускниця освітньо-професійної програми «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» Вона подякувала всім викладачам за те, що ділилися своїм досвідом та допомагали реалізувати себе у стінах рідного університету. З подячним словом звернулася до професорського викладацького колективу і своїх колег Марія Качмар – випускниця освітньо-професійної програми «Екологія». Випускниця згадала чудові університетські роки, щоденну підтримку колективу, побажала магістрам наснаги та успіхів на життєвому шляху.
Музичні подарунки для випускників звучали від Катерини Бокової та Гутої Богдани.

Колектив деканату та професорсько-викладацький колектив факультету, студенти щиро вітають своїх випускників. Будьте успішними, ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Ви – майбутнє нашої країни. Люди, від яких залежить, якою стане наша держава. Бажаємо вам оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. Божого Вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги та невичерпної енергії! Нехай Вам щастить у нових звершеннях!

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru