EN   UA

ФАКУЛЬТЕТ ГРОМАДСЬКОГО РОЗВИТКУ ТА ЗДОРОВ'Я 

 00124

Декан, професор, доктор ветеринарних наук   Пеленьо Руслан Андрійович

Заступники декана:
доцент,  кандидат технічних наук  Сливка Наталія Богданівна
доцент,   кандидат сільськогосподарських наук Сухорська Ольга Петрівна
доцент, кандидат ветеринарних наук Сус Галина Володимирівна

fb
     іnstagram    telegramm      vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У рамках співпраці із стейкхолдерами 22 жовтня на факультеті ветеринарної гігієни, екології та права відбулося обговорення освітньої програми підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» з  завідувачами державних лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи на ринках.

Перед обговоренням завідувач кафедри ветеринарно-санітарного інспектування Маріан Сімонов ознайомив колег із матеріально-технічною базою кафедри. Гарант освітньої програми, доктор ветеринарних наук, доцент Володимир Салата розповів про особливості освітньої програми, основні цілі, освітні компоненти, які  сприяють формуванню загальних та фахових компетентностей, а також допомагають досягти програмних результатів навчання.

Усі стейкхолдери одностайно висловилися за підвищення ролі практичної складової у якісній підготовці випускників.

Об’єктивна вимога ринку праці  - це розвиток та напрацювання «soft skills» для студентів. Тому навчання повинно відбуватися з урахуванням не лише фундаментальних компетенцій їхнього професіоналізму, але й забезпечення набуття здобувачами вищої освіти соціальних навичок, що відповідають заявленим цілям програми. Це уміння працювати в команді, витривалість, здібність переконувати або йти на компроміс. Стейкхолдери запропонували включити до навчального плану освітньо-професійної програми такі освітні компоненти як психологію, конфліктологію, комунікативний менеджмент тощо.  

Зустріч пройшла цікаво і плідно. Низка пропозицій стейкхолдерів  будуть враховані під час розроблення освітньо-професійної програми «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» зі спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» на наступний навчальний рік.

Наталія Сливка, заступник декана

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru