EN   UA

ФАКУЛЬТЕТ ГРОМАДСЬКОГО РОЗВИТКУ ТА ЗДОРОВ'Я 

 00124

Декан, професор, доктор ветеринарних наук   Пеленьо Руслан Андрійович

Заступники декана:
доцент,  кандидат технічних наук  Сливка Наталія Богданівна
доцент,   кандидат сільськогосподарських наук Сухорська Ольга Петрівна
доцент, кандидат ветеринарних наук Сус Галина Володимирівна

fb
     іnstagram    telegramm      vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького 13 – 14 травня 2021 року успішно пройшла студентська конференція в онлайн-режимі на платформі Google Meet, присвячена 140-річчю відкриття навчального закладу «ЦІСАРСЬКО-КОРОЛІВСЬКА ВЕТЕРИНАРНА ШКОЛА ТА ШКОЛА ПІДКОВУВАННЯ КОНЕЙ РАЗОМ ІЗ КЛІНІКОЮ-СТАЦІОНАРОМ ДЛЯ ТВАРИН У ЛЬВОВІ». В роботі конференції взяли участь викладачі факультету та студенти різних факультетів, що проводили свої дослідження під керівництвом науковців.


Секції роботи конференції факультету ветеринарної гігієни, екології та права робота були сформовані за такими напрямами:
1. «ПРЕВЕНТИВНІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗДОРОВ'Я ТВАРИН ТА ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ».
Згідно реєстру було подано 18 студентських наукових публікацій, заслухано 16 доповідей.
Відмічено високу якість та актуальність виконаних на сучасному рівні досліджень та доповідей. Серед учасників виокремлено найпрезентативніших доповідачів: Тетяна Лучка, Аріадна Шах, Антон Прокопчук, Олександра Ільменська, Ольга Гриновець, Дарина Грудецька та Світлана Щавінська.

2. «СУЧАСНІ ПИТАННЯ ЕКОЛОГІЇ: ДОСЯГНЕННЯ, ПЕРСПЕКТИВИ ТА ПРОБЛЕМИ».
Згідно реєстру було подано 16 студентських наукових публікацій, заслухано 15 доповідей.
Учасники конференції розкривали питання екологічної оцінки довкілля різних регіонів, безпеки водних ресурсів гірських територій, санітарних аспектів парків та потенціалу їх туристично-рекреаційних ресурсів. Також звучали дослідження на тему мінеральних джерел, доцільності використання сорбентів, проблем діяльності гідроелектростанцій. Багато цікавого дізнались про користь кімнатних рослин, екологічну безпеку крафтового пивоваріння. Дискутували про користь чи шкоду поліетиленових пакетів та організації системи моніторингу атмосферного повітря на регіональному рівні.

3. «РОЗБУДОВА ПРАВОВОЇ ДЕРЖАВИ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ».
Згідно реєстру було подано 21 студентську наукову публікацію, заслухано 19 доповідей.
Кожна доповідь супроводжувалась наочною, змістовною презентацією. Обговорено ряд важливих тем з різних галузей права, в тому числі і ті, що стосуються актуальних питань пандемії коронавірусу («Правове регулювання та характеристика дистанційної та надомної роботи, як нового виду праці» – Лідія Білінська, «Кримінальна відповідальність за умисне зараження корона вірусом» – Марина Кравчук, «Проблема правового регулювання вакцинації в період пандемії коронавірусу» – Максим Ладига).


4. «ФІЗИЧНА ТЕРАПІЯ В СУЧАСНІЙ РЕАБІЛІТАЦІЙНІЙ МЕДИЦИНІ».
Згідно реєстру було подано 7 студентських наукових публікацій, заслухано 7 доповідей.
Студенти кафедри Реабілітації та здоров’я людини демонстрували доповіді в різних сферах своєї майбутньої професії.


5. «ФАРМАЦІЯ І СЬОГОДЕННЯ: НОВІТНІ ДОСЯГНЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ».
Згідно реєстру було подано 9 студентських наукових публікацій, заслухано 9 доповідей.
Особливого зацікавлення викликали доповіді студентів Гащук Вікторії, Коваль Ольги та Громко Вікторії, Войтович Христини, Ходорівської Ірини, Лілії Морозко та Марії Городник.
У результаті дискусій актуальних проблем сьогодення та спільного проведення подальших досліджень у галузі фармації, промислової фармації та біології на секційному засіданні поглиблювали знання та обмінювались досвідом між молодими спеціалістами, студентами і науковцями з різних галузей.


6. «ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖУВАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ».
Згідно реєстру було подано 8 студентських наукових публікацій, заслухано 8 доповідей.
Обговорення питань, які були включені до програми конференції мають практичне значення для сучасного спорту, фізичного виховання та гармонійного розвитку населення.


7. «ВИЩА ОСВІТА В ПОЛІКУЛЬТУРНОМУ ПРОСТОРІ».
Згідно реєстру було подано 16 студентських наукових публікацій, заслухано 15 доповідей.
Обговорено проблеми педагогіки вищої освіти, філософських засад політичної науки, аксіологічної сфери. У рамках конференції розглядалися та дискутувалися проблеми, тенденції та інновації у теорії та методиці викладання, зокрема питання віртуальної освіти, її ролі і місця в сучасному освітньому просторі.


При підведенні підсумків роботи секцій всі учасники цьогорічного засідання зійшлися на думці про плідність роботи, виказали подяку організаторам конференції за можливість обговорити важливі питання, а також побажання і надію на продовження наукових зустрічей у такому ж доброзичливому форматі наступного року.
Представлені доповіді студентів вказують на високий організаційний, науково-теоретичний рівень з поміркованою полемікою, що відображалось у цікавому інформативному дискусійному форматі. Досвід виступу на конференції виявився безсумнівно корисним для розширення наукового кругозору, а також для підготовки до майбутніх наукових конференцій.
Усі учасники і доповідачі конференції отримають сертифікати, а також збірку наукових праць студентських тез.
Щиро сподіваємось, що ВСІ УЧАСНИКИ отримали задоволення від участі у конференції! Подальших успіхів та звершень!

Організаційний комітет конференції

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru