EN   UA

ФАКУЛЬТЕТ ГРОМАДСЬКОГО РОЗВИТКУ ТА ЗДОРОВ'Я 

 00124

Декан, професор, доктор ветеринарних наук   Пеленьо Руслан Андрійович

Заступники декана:
доцент,  кандидат технічних наук  Сливка Наталія Богданівна
доцент,   кандидат сільськогосподарських наук Сухорська Ольга Петрівна
доцент, кандидат ветеринарних наук Сус Галина Володимирівна

fb
     іnstagram    telegramm      vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

17 грудня відбулося чергове засідання вченої ради факультету громадського розвитку та здоров’я. Відповідно до порядку денного, першим члени вченої ради заслухали питання щодо погодження освітньо-професійних програм спеціальностей факультету, яке презентували гаранти освітніх програм. Вони ознайомили присутніх із оновленими освітніми програмами та представили рецензії на їх проекти. Також було погоджено навчальні плани освітніх програм та графік організації навчального процесу на 2022-23 н.р. та рекомендовано Вченій раді університету до затвердження.

На засіданні вченої ради факультету було представлено нову освітньо-професійну програму «Екологічна політика і правове регулювання природокористування» підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія» галузі знань «Природничі науки». Її унікальність полягає у формуванні у здобувачів концептуальних поглядів на роль еколого-правового механізму регулювання природокористування та усвідомлення екологічної складової у вихованні майбутніх фахівців. Гарантом освітньої програми рекомендовано доцентку кафедри екології Ольгу Сухорську.

На завершення засідання декан факультету Руслан Пеленьо подякував гарантам та колективам кафедр за працю, привітав з прийдешнім Новим 2022 роком та Різдвом Христовим, побажав усім міцного здоров’я, добра, життєвого оптимізму та наснаги до нових звершень!

Наталія Сливка, доцентка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru