Заняття на кондитерській фабриці "Roshen" у місті Вінниця
- Деталі
-
Опубліковано: 29 жовтня 2018
-
Перегляди: 2461
Студенти III курсу факультету ВГЕП спеціальності "Ветеринарна гігієна санітарія і експертиза", в рамках вивчення методів управління якістю і безпечністю харчових продуктів, асортименту і показників якості, методів зберігання сировини і готової продукції, провели заняття на кондитерській фабриці "Roshen" у місті Вінниця.
Вивчали особливості складання блок-схем виробництва, зберігання какао масла, какао порошку і тертого какао, органолептичні показники якості шоколаду і шоколадних цукерок. На жаль, через систему правил корпорації "Рошен", ми не мали змоги робити світлини у виробничих умовах підприємства під час заняття. Тому фотозвіт вийшов дещо «скупим». Але віримо, що усе почуте і побачене залишиться у головах і серцях наших студентів, та дякуємо менеджменту корпорації за надану можливівсть у проведенні заняття.