EN   UA

ФАКУЛЬТЕТ ГРОМАДСЬКОГО РОЗВИТКУ ТА ЗДОРОВ'Я 

 00124

Декан, професор, доктор ветеринарних наук   Пеленьо Руслан Андрійович

Заступники декана:
доцент,  кандидат технічних наук  Сливка Наталія Богданівна
доцент,   кандидат сільськогосподарських наук Сухорська Ольга Петрівна
доцент, кандидат ветеринарних наук Сус Галина Володимирівна

fb
     іnstagram    telegramm      vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

6 Реабілітація

З метою розширення міжнародної академічної мобільності студентів та викладачів, у період повномасштабного вторгнення російської федерації на територію нашої держави, відбулася робоча поїздка декана факультету громадського розвитку та здоров’я Руслана Пеленя у Пряшівський університет (Словаччина). Разом із деканом Пряшівський університет відвідали завідувачі кафедр фармації та біології Мирослава Грицина і реабілітації та здоров’я людини Наталія Івасик.

1 Агрокарпати

2 Агрокарпати 1

3 Календула 1

4 Календула

7 Лабораторія

Зустріч викладачів нашого Університету із адміністративними та науково-педагогічними працівниками закордонного закладу вищої освіти відбулася за організаційної підтримки професора Пряшівського університету Івана Саламона у межах укладеного раніше договору про співпрацю. В ході зустрічей було відвідано гуманітарно-природничий та медичний факультети. Під час цього відбулося ознайомлення зі суміжними освітньо-професійними програми, термінами та особливостями освітнього процесу, навчальними планами, матеріально-технічною базою, обговорено можливість залучення здобувачів до участі у програмі академічної мобільності “Еразмус+” та проходження навчальної практики за окремими освітніми компонентами тощо.

Делегація також відвідала два підприємства, які впродовж багатьох років займаються вирощуванням та переробкою лікарської рослинної сировини. Укладені з агрофірмою “Agrokarpaty” та фармацевтичним підприємством “Сalendula a.s.” договори дають змогу певній кількості здобувачів вищої освіти спеціальності 226 “Фармація, промислова фармація”, можливо, ще цього року, пройти навчальну практику із дисципліни “Фармакогнозія”, “Фармацевтична ботаніка” та “Ресурсознавство лікарських рослин”.

Учасники робочого візиту висловлюють щиру подяку усім колегам зі Словацької Республіки за доброзичливе ставлення, конструктивну дискусію та підтримку спільних ініціатив.

5 Медичних відділів ф тет

Допис підготував Руслан ПЕЛЕНЬО, професор, декан факультету громадського розвитку та здоров’я

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru