EN   UA

ФАКУЛЬТЕТ ГРОМАДСЬКОГО РОЗВИТКУ ТА ЗДОРОВ'Я 

 00124

Декан, професор, доктор ветеринарних наук   Пеленьо Руслан Андрійович

Заступники декана:
доцент,  кандидат технічних наук  Сливка Наталія Богданівна
доцент,   кандидат сільськогосподарських наук Сухорська Ольга Петрівна
доцент, кандидат ветеринарних наук Сус Галина Володимирівна

fb
     іnstagram    telegramm      vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

29 травня 2024 року з ініціативи адміністрації Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, факультету громадського розвитку та здоров’я і Громадської організації “Спільно для дії” проведено круглий стіл “Перспективи розвитку анімалотерапії у Львівській області” для фахівців, які працюють у сфері анімалотерапії.

1

До учасників з вітальним словом звернулися виконувач обов’язків ректора ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, професор Іван Парубчак, проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Ігор Двилюк і декан факультету громадського розвитку та здоров’я, професор Руслан Пеленьо. Промовці зосередилися на питаннях актуальності розвитку анімалотерапії, зокрема іпотерапії і каністерапії, враховуючи запити та потреби суспільства у контексті воєнних дій в Україні.
Голова Громадської організації “Спільно для дії” Оксана Абрамова у своїй доповіді також порушила питання актуальності та перспектив розвитку анімалотерапії в нашій державі, враховуючи наявні напрацювання, запити та потреби різних категорій потребуючих реабілітації.

1

1

Участь у круглому столі взяли представники кафедри реабілітації та здоров’я людини, власники та керівники кінних господарств і закладів, які практикують іпотерапію, фахівці з каністерапії, ентузіасти й зацікавлені у розвитку анімалотерапії.
У процесі спілкування учасники обговорили досвід та результати роботи у сфері анімалотерапії в Україні, порушили питання законодавчо-нормативної бази для провадження діяльності анімалотерапевтів, торкнулися практичних аспектів застосування анімалотерапії для відновлення здоров’я людини, окреслили основні проблеми при впровадженні анімалотерапії на державному рівні, розглянули шляхи їх вирішення.

1

Впевнені, що проведений круглий стіл дасть поштовх до популяризації анімалотерапії на теренах України, сприятиме інтегруванню досвіду, знань та ініціатив активістів та фахівців у цьому напрямі терапії, спрямованої на відновлення та поліпшення стану здоров’я людини.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru