Навчання студентів у виробничих умовах
- Деталі
-
Опубліковано: 17 травня 2019
-
Перегляди: 1498
Студенти II курсу спеціальності "Ветеринарна гігієна санітарія і експертиза" провели лабораторні заняття з дисципліни "Сенсорний аналіз ідентифікація і склад харчових продуктів" на ПрАТ "Тернопільський молокозавод", виробника усім добре відомого бренда " Молокія". Це перше підприємство в Україні, котре виготовляє молоко за німецькою технологією "Fresh Milk Technology" ( свіже молоко). Виробничі потужності підприємства сертифіковані компанією BUREAU VERITAS і відповідають міжнародному стандарту ISO 22000:2005 і є безпечними для працівників та якісними для виробництва продукції. Після закінчення заняття була проведена дегустація широкого асортименту продукції. Дякуємо усім за співпрацю і допомогу у проведенні заняття.