- Деталі
-
Опубліковано: 04 жовтня 2022
-
Перегляди: 266
- Опановуємо навики перевірки якості таблеток.
- Візуально оцінюємо правильність форми. Проводимо пробу на міцність та розчинення.
- Вивчаємо особливості написання рецептів.
- Навчаємось рекомендованим способам задавання таблеток та болюсів.
Детальніше: Перевірка якості таблеток. Рекомендовані способи задавання.
- Деталі
-
Опубліковано: 26 вересня 2022
-
Перегляди: 276
На кафедрі фармакології та токсикології було проведено лабораторне заняття на тему: Тверді лікарські форми (загальна зарактеристика, технологічні аспекти, фасування, дозування та замтосування. Правила виписування рецептів). Доц. Слободюк Н.М. і Харів І.І.
- Деталі
-
Опубліковано: 19 вересня 2022
-
Перегляди: 311
На кафедрі фармакологіі та токсикологіі було проведено лабораторне заняття на тему: "Пакування та маркування матеріалу, що направляють у лабораторію для хіміко-токсикологічного дослідження. Супровідний лист, як юридичний документ".
- Деталі
-
Опубліковано: 16 вересня 2022
-
Перегляди: 316
16.09.2022 р. було проведено лабораторне заняття з курсу "Ветеринарна токсикологія" на Тему: " Правила відбору біологічного матеріалу для хіміко-токсикологічного дослідження".
- Деталі
-
Опубліковано: 15 вересня 2022
-
Перегляди: 281
Ось і розпочався цикл лабораторних занять з “Ветеринарної рецептури”. Сьогодні студенти 3 – го курсу ФВМ, ознайомились із твердими лікарськими формами, правилами їх відпуску, застосування, зберігання. Навчились виписувати рецепти на тверді лікарські форми. Оволоділи навиками зважування, приготування дозованих та недозованих, складних та простих різновидів порошків та їх фасування.
- Деталі
-
Опубліковано: 15 вересня 2022
-
Перегляди: 319
З метою забезпечення навчального процесу з курсу “Лікарські та отруйні рослини” наочним матеріалом, викладачами кафедри ( доц. Слободюк Н.М., Винярська А.В. і Леськів Х.Я.) та студентами-гуртківцями 4-го курсу ФВМ (Дорош С. і Чулюк В. ), було заготовлено лікарську рослинну сировину, відповідно до інструкцій GAP та GMP. Також проведено стандартизацію цього матеріалу (сушіння, пакування, маркування).