EN   UA

logo

КАФЕДРА ХІРУРГІЇ logo 2

Завідувач кафедри,  доктор ветеринарних наук,  професор Мисак Андрій Романович  

тел.: (032) 239-26-70;  (032) 239-26-67
e-mail: hirurgia-fvm@ukr.net

 fb

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

image 67212801 1

9 - 10 серпня на базі кафедри хірургії Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького та мережі клінік «Соновет» за традиційної спонсорської підтримки компанії Барбус відбувся черговий майстер-клас з циклу школи УЗД-діагностики Віти Пріцак на тему «Ультразвукова діагностика органів черевної порожнини у дрібних домашніх тварин та застосування її у хірургічній практиці». У заході взяли участь лікарі провідних клінік міст Західного регіону України, зокрема з Червонограда, Львова, Тернополя, Борислава, Рогатина, Івано-Франківська, Ужгорода. Фахівці прослухали курс лекцій з УЗ-діагностики, відпрацювали майстер-клас на тваринах, вивчили нові аспекти застосування УЗ-діагностики у хірургічній практиці, обмінялися досвідом! 

Такі заходи регулярно проводяться на базі кафедри хірургії та сприяють підготовці великої кількості вузькоспеціалізованих фахівців, які впроваджують здобуті знання у своїй професійній діяльності.

MyCollages

image 123650291 4

image 67210241 1

image 67183361 1

 

Щира подяка всім учасникам курсу за те, що знайшли можливість відвідати курс офлайн, за відкритість аудиторії та цікаві дискусії. Окрема подяка керівництву Університету та факультету за сприяння в організації майстер-класу. Велика подяка нашим захисникам за можливість проведення таких заходів!

Допис підготувала Віта ПРІЦАК, завідувач кафедри хірургії 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru