EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG 7ffe89e45de147b5fa5ab8260b3bb247 V

30 листопада 2023 року на факультеті економіки та менеджменту ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького відбулася дискусія, яку організували кафедра менеджменту і зокрема завідувач кафедри, доцент Богдан Батюк.

“Чи є в української освіти майбутнє?”

“Що є майбутнім для освіти?”

“Ким буде випускник майбутнього?”

 

Із цих питань розпочав дискусію декан факультету економіки та менеджменту, доцент Олег Гримак. У вступному слові в. о. ректора Університету, професор Іван Парубчак зазначив: “Важкі події, які ми переживаємо, насамперед обумовлені недостатньою освіченістю, таким собі новітнім варварством. Ми йдемо на Захід, звіряємо свою ідентичність із західноєвропейською, тому повинні запозичувати передові практики, однак не забувати при цьому про свою”.

Запрошеним гостем був Тарас Репицький, голова правління “Інституту суспільних ініціатив”, депутат Львівської міської ради. У вступному слові наш гість ознайомив присутніх (а це – професорсько-викладацький склад і здобувачі освіти з різних ОП) зі своїм кар’єрним шляхом та здійснив певну рефлексію власного студентського досвіду. Ключові тези, навколо яких точилася жвава дискусія були такими:

– вища освіта – це погляд у майбутнє на довготривалу перспективу;

– це складна візія, оскільки горизонти планування через війну суттєво скоротилися;

– закладам освіти, зокрема й вищим, потрібно розвивати діяльність із залучення коштів, у тому числі шукати соціально-громадські, міжнародні проєкти, розвивати фандрайзинг.

Такі обговорення сприяють виробленню позиції, спонукають до роздумів, стимулюють діяльність, адже невпинне генерування ідей рано чи пізно дасть свій ефект.

Ще одним результатом обговорення стало своєрідне “звіряння годинників” серед представників адміністрації, різних спеціальностей Університету, гарантів ОП, здобувачів спеціальностей “Менеджмент” і “Освітні, педагогічні науки”, адже всі ми і є Університетом.

Яким же буде образ випускника майбутнього? Ми впевнені, що людяним та інтелектуальним. Що чекає на освіту? Складні часи, які, все ж, закінчаться, за ними слідуватиме розвиток на наступному етапі. У цьому твердо переконані всі учасники нинішньої дискусії.

Допис підготувала Олеся Смолінська, професор

IMG 82c5629ade656631edddbdad79cb6253 V

IMG c5a2d78cc30a02750e49b689fbe35eef V

IMG e2aa12af350c0b9f4d252e76bedf5ae7 V

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru