EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

25 листопада в режимі відео-конференції у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького відбулося обговорення проєктів освітньо-професійних програм «Право» для першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти 2021 року набору. Участь у заході взяли декан факультету ВГЕП професор Руслан Пеленьо, голова методичної комісії спеціальності «Право» доцент Юлія Коверко, гаранти освітніх програм, викладачі кафедри права, здобувачі вищої освіти за спеціальністю 081 «Право», а також заступник керівника апарату Жидачівської РДА Іван Павлик, юрист Адвокатського бюро «Демідонт і партнери» Петро Білан, помічник судді Львівського окружного адміністративного суду Григорій Гембара та державний виконавець Христина Калинець.

Під час обговорення П. Білан, ознайомившись з проєктами освітньо-професійних програм, їх компонентами та програмними результатами навчання, відзначив, що програми відповідають стандартам вищої освіти за спеціальністю «Право» для першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти та вимогам сучасного ринку праці. І. Павлик запропонував розширити перелік вибіркових дисциплін, які б доповнили компетентності майбутніх бакалаврів та магістрів з права.
Дякуємо всім, хто долучився до обговорення, хто підготував рецензії на проєкти освітньо-професійних програм та вніс пропозиції щодо їх вдосконалення.
Безперечно, зустрічі із стейкхолдерами мають велике значення при визначенні тих знань, умінь, навиків, компетенцій, які допоможуть майбутнім випускникам стати затребуваним на ринку праці.


Юлія Коверко, голова методичної комісії спеціальності «Право»

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru