EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

21 грудня завершила роботу Екзаменаційна комісія з захисту дипломних робіт здобувачами вищої освіти, які навчались на факультеті ветеринарної гігієни, екології та права за освітньою програмою «Право» на другому (магістерському) рівні.
До захисту було представлено 8 дипломних робіт. Їх тематика стосувалася широкого спектру актуальних правових питань, зокрема правового регулювання публічних закупівель, захисту соціально-незахищених верств населення, відповідальності за вчинення правопорушень у сфері захисту довкілля, виконання і відбування покарань у кримінально-виконавчих установах тощо.

Голова Екзаменаційної комісії докторка юридичних наук, професорка кафедри теорії та філософії права, конституційного та міжнародного права Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» Богдана Мельниченко відзначила практичне спрямування, наукову новизну та аргументованість представлених на захист дипломних робіт. Усі дипломні роботи були захищені на позитивні оцінки, що підтверджує глибину знань і набуття практичних навичок, отриманих здобувачами вищої освіти під час навчання.
Вітаємо магістрів права та бажаємо з легкістю підкорювати нові вершини!

Юлія Коверко, доцентка кафедри права

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru