EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей) - щорічна міжнародна інформаційна кампанія, яка включає заходи на фінансову тематику для дітей та молоді. Основна мета Global Money Week - привернути увагу суспільства до фінансової освіти та фінансової грамотності і навчити молодь, як заробляти, управляти власними фінансами, вести бізнес тощо.

Тиждень грошей 0

Тиждень грошей 1

 

Уперше в світі заходи Global Money Week було  проведено ще у 2012 році. Відтоді учасниками руху з фінансової просвіти стали понад 40 мільйонів осіб з понад 170 країн. З 2020 року організатором Global Money Week на глобальному рівні є Міжнародна мережа фінансової освіти при Організації економічного співробітництва та розвитку, членом якої та офіційним координатором свята в Україні є Національний банк України.

 Цього року в Україні для молоді заходи з відзначення Global Money Week проходили з 22 по 26 березня. За цей час проведено безліч вебінарів, майстер-класів, змагань і конкурсів.

Вже не вперше до таких заходів в рамках вивчення навчальних дисциплін «Фінансове право» та «Банківське право» долучилися студенти-правники нашого університету. Зокрема здобувачі вищої освіти за ОПП «Право» взяли участь у вебінарах Національного банку України «НБУ – 30 років розвитку: якими ми були, що змінилось і яке майбутнє будуємо», «Як та коли виник Національний банк України», «Лайфхаки з платіжної безпеки». А пізніше ще й перевірили свої знання з фінансової грамотності на Kahoot! вечірках – інтерактивних інтелектуальних іграх.

У 2021 році офіційною темою Global Money Week стала тема «Бережіть себе, бережіть свої гроші!». Як у сьогоднішніх умовах зберегти свою фінансову стійкість студентам-правникам в режимі відеоконференції розповіла незалежна фінансова консультантка, волонтерка Національного проєкту фінансової грамотності, співорганізаторка проєкту «Навігатор до фінансової свободи» Олександра Чепіль, яка відгукнулася на запрошення кафедри права та долучилася до підвищення рівня фінансової грамотності студентської молоді.

Під час святкування Global Money Week також було проведено зустріч студентів-правників з керівничкою напряму HR РП Західного головного регіонального управління ПриватБанку Тетяною Дучак, яка в режимі відеоконференції розповіла студентам про ПриватБанк, про послуги, які надає ця банківська установа, а ще – про можливості працевлаштування правників у банківській сфері, про посади, на які у майбутньому вони можуть претендувати, кваліфікаційні вимоги до працевлаштування та процедуру проходження онлайн практики у ПриватБанку.

Тиждень грошей 2

Тиждень грошей 3

Тиждень грошей 5Тиждень грошей 6

Тиждень грошей 7

Тиждень грошей 8

Тиждень грошей 9

Тиждень грошей 10

Тиждень грошей 11

Тиждень грошей 4

Тиждень грошей 12

І вже традиційно було проведено конкурс фотографій на фінансову тематику, переможцями якого стали студентки Ярина Гаврилюк, Діана Чичинська та Юлія Федишин.

Юлія Коверко, доцентка кафедри права

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru