EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

На запрошення Студентського правового дискусійного клубу "Aequitas" Центр «ЮрФем: освіта» провів семінар на тему: «Домагання і домашнє насильство: інструкція по невикористанню та викоріненню». Спікеркою заходу була Вікторія Карпа - юристка, громадська активістка, керівниця Центр «ЮрФем: освіта».

01 09 04

Семінар був присвячений проблемам домашнього насильства, визначенню його видів та механізмів захисту від цього в Україні, ознайомленню з основними нормами ЗУ «Про запобігання та протидію домашньому насильству».

Також відбулось обговорення такого явища, як харасмент і визначення його форм,  важливості суспільних акцій, які зробили домагання видимими.

Окрім цього було присвячено увагу й такому явищу  як “victim blaming” і в цьому контексті згадано про виставку у Брюсселі «Чи це моя провина?» та фотопроект  Катрін Кемберері.

Учасники семінару також обговорили  важливі питання про те, як не стати жертвою домашнього насильства чи, як вирватися з кола насильства, про те, як притягнути кривдника до юридичної відповідальності.

02 09 04

    Захід зібрав чисельну аудиторію та викликав жваве обговорення проблем запобігання та зупинення домашнього  насильства в Україні.

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru