EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Одним із найдавніших і найважливіших християнських свят, до якого готуються з особливим трепетом, є Великдень або Христове Воскресіння. Це свято символізує перемогу життя над смертю, звільнення від гріха, перехід зі стану несвободи в царство свободи й любові. Відзначає Світле Христове Воскресіння весь без винятку християнський світ.

1

2


5 травня в режимі відеоконференції на кафедрі права відбувся виховний захід на тему: "Великдень: традиції та обряди", під час якого здобувачі вищої освіти за спеціальністю 081 "Право" та наставники академічних груп говорили про традиції та обряди святкування як у регіонах їхнього проживання, так і в інших країнах світу, розкриваючи особливості та цікаві факти цього свята. Під час заходу студенти узагальнили, що у багатьох куточках нашої країни великодні традиції та обряди дотримуються практично в незмінному вигляді такими, якими вони дійшли до нас з найдавніших часів, однак у кожному регіоні присутній свій особливий колорит святкування.

3

4

У кожній країні свої традиції святкування Великодня, тому не менш корисним було дізнатися, яких же звичаїв дотримуються жителі інших країн.
Як говорили наші бабусі: "Великдень – це світле небо, усіяне небесними квітами, це кошики з духмяними пасочками і барвисті крашанки, це радісні обличчя і лунке вітання:
Христос воскрес! Воістину воскрес!"

5

Христина Машталір, старший викладач кафедри права

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru